…Want er was vandaag een zeepglijbaan! Een flinke lap landbouwplastic, oma’s groene zeep, heel veel emmertjes water en dan: een flinke aanloop en glijden maar! Onze zeer gerespecteerde voorzitter gaf zelf het goede voorbeeld, de rest van het bestuur genoot toch liever op een afstandje. Die emmertjes water en foto’s moeten ook geregeld worden, nietwaar? Er liepen heel wat kletsnatte deelnemers rond in het dorp! En dus een dito voorzitter.

Wegens succes (wederom) geprolongeerd was de workshop improvisatietheater. Kirstin wist haar deelnemers weer hun fantasie te laten aanboren om zo tot een leuk samenspel te komen. Altijd weer verrassend, en een fijne manier om je gedachten even te resetten na een paar uur timmeren.

En getimmerd is er natuurlijk ook weer volop. De bouwsels zijn dit jaar nog sneller nog groter en nog mooier geworden. We raken rapper door onze pallets heen dan ooit tevoren. Er zijn al heel wat bouwvergunningen uitgedeeld, dus we hebben een dorp vol trotse kinderen. Ze kunnen niet wachten om hun creaties morgen aan de hele wereld te laten zien!